top of page
Wij helpen u graag met het onderhoud en reiniging rond uw woning of bedrijf

Met  onze borstelmachine Terrazza MC kies je voor een efficiënte en duurzame reiniging voor je terras, oprit of parkeerplaatsen op je buitenterrein.

Het unieke borstelsysteem gebruikt enkel water en zand. Het is daarmee een zachte, maar effectieve, reinigingstechnologie. Voor alle types verharding. We verwijderen onkruid, mossen en hardnekkig vuil in een mum van tijd.

Zo garandeert Novaclean een perfecte poetsbeurt van je terras en oprit. Het volledige oppervlak, inclusief eventuele voegen, wordt grondig gereinigd, zonder resterende vlekken of schade. Ongeacht het type verharding op je terrein.

Op zoek naar een expert om je terrastegels te laten reinigen? We helpen je graag! Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we je terras snel (weer) tiptop in orde kunnen maken. 

Voordelen van het laten reinigen van uw Terras met onze borstelmachine:

  • Maakt uw tegels, stenen & hout schoon zonder deze te beschadigen

  • 100% milieuvriendelijk (duurzaam & ecologisch), geen gebruik van chemicaliën

  • Haalt vuil, mossen en onkruid uit de voegen maar zand tussen de voegen blijft behouden

  • Beperkte vervuiling aan de omgeving (géén hogedruk spuit)

  • De toplaag van nieuwe tegeles blijft intact waardoor er minder snel nieuwe vervuiling ontstaat

  • Geen vervoerskosten

Geniet van onze extra garantie 

Het schoonmaken van uw terras is essentieel om in het voorjaar en de zomer van uw tuin te genieten. Maar het is onvermijdelijk dat mos en groene afzettingen terugkeren door de invloed van het weer tijdens de winter en herten. Daarvoor willen wij u helpen met een onderhoudsgarantie van 1 jaar. Zo kunt u minimaal twee jaar genieten van de voordelen van een schoon terras

Polish_20221011_082525845.jpg
Polish_20221120_204922927.jpg
Polish_20221120_204705216.jpg
Polish_20221120_205359798.jpg

Terras reinigen met een hogedrukreiniger?

Veel mensen zien het reinigen van hun terras als een vervelend klusje waar ze zo snel mogelijk vanaf willen zijn. Je zou denken dat het zeer efficiënt is als je tóch je auto met de hogedrukreiniger aan het wassen bent, om meteen even je terras mee te pakken.

Lekker makkelijk toch? In eerste instantie lijkt het daar ook op. Je terras knapt er zichtbaar van op en het onkruid tussen de tegels is ook meteen weggewerkt. Snel klaar en genieten maar!

De praktijk wijst helaas anders uit. Het genieten zal van korte duur zijn. Door de hoge druk spuit je niet alleen het onkruid tussen de tegels weg, maar ook je voegzand. Als je hier niets aan doet, zullen je tegels verzakken en ontstaan er ruimtes waar groene aanslag zich heerlijk in kan nestelen. Het probleem zal zich veel sneller weer voordoen!

De beste manier om je terras te reinigen is eigenlijk door de tegels handmatig te borstelen met een schep zand

bottom of page