top of page
Nieuwe ramen wassen

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf om de ramen van een nieuwbouw of verbouwing schoon te maken? NovaClean helpt je graag bij deze specifieke reiniging. Ons team heeft jaren ervaring in het opkuisen van nieuwe woningen.

Wat wij kunnen voor u doen?

Wij leveren – conform de gemaakte afspraken -het gewenste eindresultaat op binnen de afgesproken deadline. Tal van projectontwikkelaars en bouwbedrijven uit West en Oost vlaanderen en daarbuiten doen vast beroep op onze schoonmaakdiensten voor een piekfijne oplevering. Ook particulieren kunnen op ons rekenen na een verbouwing of nieuwbouw.

  • Verwijderen van kalkresten en zand

  • Verwijderen van verf- en stickerresten op ramen en kaders

  • Ontstoffen van raamgeleiders

Heeft je gebouw hoge ramen of ramen die moeilijk te bereiken zijn? Indien nodig gebruiken we een ladder, stelling, hoogtewerker, osmose ... Op extreme hoogte en moeilijk te bereikbare plaatsen schakelen we alpinisten in die je ramen via touwen kunnen bereiken.

RAADPLEEG ONS VOOR EEN OFFERTE OP MAAT

 

Waarom NovaClean ?

Vaste prijs

Na een eerste bezoek kunnen wij een vaste prijs berekenen per appartement of verdieping.

Zo kan u uw kosten in controle houden.

Flexibiliteit

We leggen de nodige flexibiliteit aan de dag om je project binnen de deadline uit  te voeren. Wij passen ons aan uw behoeften of we spelen in op jouw ideale planning. Zoals je van een echte partner verwacht.

Complete aanpak

Wij helpen uw graag in de laatste stap van uw project.

Wij staan in voor de:

 Planning, CIAW, personeel, materieel en facturatie

bottom of page